Αγαπητά Μέλη, το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάλαξης σας καλεί στην έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό την επίλυση σοβαρών ζητημάτων του συλλόγου. Η παρουσία όλων κρίνετε απαραίτητη.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΣΤΙΣ 9/12, στον πολυχώρο ΤΑΒΥΑ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Κων/νου Μελενίκου 14 (απέναναντι από την Παλαιά Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ, πριν το Γ.Ν.Γεννηματά), στις 11πμ, για να πάρουμε ΟΡΙΣΤΙΚΗ απόφαση για το μέλλον του Σωματείου, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Τονίζεται ότι η Ομάδα ΕΛΙΜ Κρήτης έχει ενημερωθεί και θα συμμετέχει μέσω διαδικτύου.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάλαξης Κεντρικής Μακεδονίας τονίζει όπως και στο καταστατικό του πως έχει αποκλειστικά επιστημονικούς, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς και μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.

 

Με σεβασμό στους συλλόγους Φυσικοθεραπευτών και Αισθητικών δηλώνουμε ότι τασσόμαστε υπέρ των θέσεών τους. Ωστόσο θεωρούμε πως το επάγγελμα της μάλαξης πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητα από τις Σχολές Φυσικοθεραπείας και Αισθητικής, όπως άλλωστε στις περισσότερες χώρε του κόσμου.

Ζητείται από όλα τα μέλη του συλλόγου να πάρουν θέση στο φλέγον ζήτημα που μας αφορά όλους. Ελάτε να βοηθήσουμε όλοι. Μας αφορά όλους, ΑΜΕΣΑ. Το ΕΛ.Ι.Μ. στέκεται υπέρ αυτής της δράσης και καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν σε αυτή τη προσπάθεια.

Το ΕΛ.Ι.Μ εξασφάλισε ΜΟΝΟ για τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου μας, έκπτωση στο διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο

Ανακοίνωση:
Καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Ελ.Ι.Μ να παρευρεθούν για την πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου διοικητικού συμβουλίου στις 13 Μαΐου και ώρα 16:00 στον χώρο συνεδριάσεων του MP Balatsinos στην Καρόλου Ντήλ 18 5ος όροφος mpbalatsinos.gr.

Η παρουσία όλων μας είναι σημαντική!
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Η Αντιπρόεδρος Χειμωνίδου Χριστίνα.